În perioada 17-19 februarie, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva a fost gazda competiției regionale de dezbateri „Deva Open”, care a reunit peste 100 de participanți (elevi, instructori, arbitri) din zona de vest a țării.
Competițiile de dezbateri oferă elevilor oportunitatea de exersare a competențelor de gândire critică, public speaking, precum și formarea unor atitudini social-civice democratice. Într-o atmosferă relaxată, concurenții au dezbătut moțiuni cu impact asupra societății contemporane, dovedind spirit de argumentare, coerență, toleranță, respect.
Felicitări echipei de la Deva Debate Club, alcătuită din elevii Matei Mihuț, Alexandra Nedelea și Andrei Terec (profesor coordonator Claudia Anca), pentru obținerea premiului II!
Mulțumim partenerilor noștri care au contribuit la organizarea în cele mai bune condiții a evenimentului: Asociația Cluburilor de Dezbateri din Vest, Primăria Municipiului Deva, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Centrul Județean de Excelență Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara.
Mulțumiri deosebite echipei de voluntari care s-a implicat cu pasiune în organizarea și desfășurarea acestei competiții.