Vă invităm să participați la activitatea organizată de elevii și profesorii Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva, luni, 09 mai 2022, intervalul orar 11.00 – 13.00, în foaierul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva.
Data de 9 mai – Ziua Europei – reprezintă un bun prilej pentru a organiza o activitate importantă atât pentru noi, cât și pentru comunitatea în care trăim. Astfel, în foaierul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, se va desfășura activitatea: Uniți de Ziua Europei!
Școala noastră este de câtiva ani Școală – ambasador a Parlamentului European, așadar, suntem, cu totii, elevi și profesori, ambasadori ai acestui program susținut de ministerul educatiei, fapt care ne onorează și ne bucură, în egală măsură.
De asemenea, suntem solidari cu poporul ucrainean și organizăm în paralel, cu ocazia acestui eveniment, tot luni, și o campanie de strângere de fonduri și produse neperisabile, în parteneriat cu CRUCEA ROSIE. Atât produsele, cât și donațiile vor fi depuse la standul special amenajat din foaierul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva.
Scopul acestei activități, inițiate de ambasadorii juniori și seniori ai Parlamentului European, este de a marca într-un mod deosebit Ziua Europei, de a ne arăta solidaritatea față de poporul ucrainean, dar și de a promova imaginea colegiului nostru, prin acțiunile desfășurate de elevii acestei prestigioase instituții de învățământ.