???????? Elevii Noștri Strălucesc în Erasmusul + din Izvoare, județul Harghita! ????????

Suntem încântați să împărtășim experiența incredibilă a celor 20 de elevi, de clasa a 8-a, care au participat recent la Schimbul de Tineri „Green Horizons”, E+: 2023-1-RO01-KA151-YOU-000120257, însoțiți și coordonați de prof. dr. Bodiu Valentina Nicoleta și prof. Matei AnaMaria Cristina, în perioada 18 octombrie – 26 octombrie 2023, alături de tineri din Ungaria. Misiunea lor? Explorarea temei urgente a sustenabilității și impactul acesteia asupra lumii noastre.

Pe parcursul acestei experiențe transformative, elevii noștri au dezvoltat competențe vitale:

???? Conștientizarea mediului înconjurător: Au aprofundat înțelegerea sustenabilității, conservării și importanța protejării resurselor naturale ale planetei noastre.

???? Competența interculturală: Interacționând cu colegi din medii diverse, ei și-au extins orizonturile culturale, promovând deschiderea și acceptarea.

???? Rezolvarea problemelor: Elevii noștri s-au confruntat cu provocări reale legate de sustenabilitate, încurajând rezolvarea inovatoare a problemelor și gândirea critică.

???? Abilități de comunicare: Activitățile colaborative și discuțiile i-au ajutat să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și de lucru în echipă.

???? Practici sustenabile: Au dobândit cunoștințe practice despre practicile prietenoase cu mediul și modul în care le pot aplica în viața de zi cu zi.

Un sincer „Mulțumim” asociației Young Europe Society pentru realizarea acestui schimb și pentru dedicarea lor de a motiva tineretul din Europa. Dorim, de asemenea, să transmitem recunoștința noastră lui coordonatorului Bodor-Imre Zsolt și facilitatorului nostru Selena Vasile pentru sprijinul și îndrumarea neclintită pe parcursul acestei mobilități semnificative.