Inscrierea on-line se face pe site-ul https://inscriere.edu.ro/ – formularul online care permite părinților să precompleteze online datele necesare pentru înscrierea copiilor în învățământul primar.
Ø Mesaj pentru părinți: Atenție! Completarea acestei cereri de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea dosarul complet al copilului, în vederea validării prezentei cereri. Acest formular vă permite doar să prezentați la secretariatul școlii datele copilului pre-completate.
Odata cu transmiterea/ depunerea sctelor de către părinți, secretariatul unității de învățământ are obligaţia VALIDĂRII CERERII în aplicaţie.
VALIDAREA CERERII înseamnă CONFIRMAREA CĂ DATELE AU FOST INTRODUSE CORECT ÎN APLICAŢIE. Validarea nu trebuie confundată cu admiterea/respingerea cererii de înscriere, operaţiuni care se efectuează în perioada prevăzută în Metodologie şi Calendar.
La sfârşitul perioadei de depunere a cererilor (28 aprilie 2021) TOATE cererile introduse trebuie să fie VALIDATE.
Cererile validate nu se pot modifica sau șterge. În cazul în care operatorii din școli trebuie să modifice sau să șteargă o cerere validată, trebuie ca în prealabil să se adreseze responsabililor IȘJ pentru invalidarea cererii respective .

Documentele necesare pentru înscriere se transmit/ depun pe e-mail inscrieripeda@gmail.com, WhatsApp 0771054504 sau la poarta unității.